Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Cumhur İttifakı'nda yer alan MHP Terme İlçe Başkanı Muammer Kaynar ve teşkilatına 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Ali Kılıç, seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni etti.

BAHTIMIZ AÇIK OLSUN

"24 Haziran seçimlerinin galibi demokrasidir, milli iradedir ve milletimizdir' diyen Başkan Kul, 'Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımız ve Termeli hemşehrilerimdir. Seçim sonucunda kazanan milli irade oldu. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve bölgemizdeki tüm mağdurlar ile dünyadaki tüm mazlumlar oldu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın huzurunu ve refahını inşallah daha ileriye taşıyacağız. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Yeni dönem ülkemiz, milletimiz ve insanlığa hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.

KAYNAR'A DAVETİYE

Ziyaret sonunda AK Parti heyeti, MHP Terme İlçe Başkanı Muammer Kaynar'a çiçek takdiminde bulundu. Başkan Kul ise 1 Temmuz Pazar günü Miliç tesislerinde yapılacak olan Uluslararası Açık Su yarışları için Başkan Kaynar'a davetiye verdi.