3 YILLIK ANLAŞMA

Samsunspor'da uzun süredir gündemde olan ve prensip anlaşmasına varılıp Samsun'a davet edilen Keçiörengücü'nden İlyas Kubilay Yavuz'la 3 yıllık sözleşme imzalandı. Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza törenine Basın Sözcüsü Suat Çakır ile futbol komitesinden Celil Sağır katıldı. Suat Çakır, "Genç ve gelecek vaat eden bir oyuncu transfer ettik. Büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. Celil Sağır ise, "Teknik ekibin ve bizlerin çok istediği bir oyuncuydu. Biraz zor oldu ama temiz oldu. Yıllarca burada futbol oynamış birisi olarak kendisinin bize görsel şov izleteceğine inanıyorum" diye konuştu.

MUTLULUK DUYUYORUM

Samsunspor'dae olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen İlyas Kubilay Yavuz ise, "Çok mutluyum. Zor ve uzun bir süreç oldu. Ben hiçbir zaman Samsunspor'da oynama isteğinden vazgeçmedim. Yönetim de büyük çabalar gösterdi. Buraya gelmeden önce taraftarlarımız da bana güzel yorumlarda bulundu. Onları mahçup etmek istemiyorum. Uyanış Sezonu'nda ben de gerekeni yapacağım. Gol hedefi gibi bir saplantı içinde değilim. Hedefim şampiyon olmak. İnşallah bunu başarırız" dedi. İmza töreni öncesi sağlık kontrolünden geçen 23 yaşındaki oyuncu ardından ise tesislerde bulunan yöneticiler ve futbol komitesiyle tanıştı.

BİZİ ÇOK UĞRAŞTIRDIN...

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, yeni transfer İlyas Kubilay Yavuz'a sarılarak 'hoşgeldin' dileklerini iletti. Başkan Uyanık, transferi uzun süren Kubilay'a da takılarak, "Bizi çok uğraştırdın ama güzel oldu" dedi.