Geçtiğimiz yıl kasım ayında piyasa sürdüğü "Kalbimden Alıntılar" isimli kitabıyla dikkatleri üzerine çeken Alaçamlı 21 yaşındaki genç şair-yazar Erkan Kök, bu kez roman türünde yazdığı "Bu Kalp Bu Bedene Nasıl Sığar?" isimli kitabını okuyucularıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

KENDİSİNİ KALEME ALDI

Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'nde öğrenimine devam eden Erkan Kök, 2015 yılında yazmaya başladığı ifade etti. İlk kitabını şiir ve deneme türüyle kaleme aldığını belirten Kök, ikinci kitabında ise kendi hayatını anlattığını, üniversite, aşk ve geçmişte yaşadıklarını konu edindiğini belirtti.

KALBEN'E KİTABI YOLLADIM

Yeni kitabıyla ilgili açıklamada bulunan Kök, "Bu kitabımda şiir- deneme yerine roman türünü tercih ettim. İnsanlar roman türünün daha etkili olduğu yönünde telkinlerde bulunuyorlardı. Benim de aklıma yatan buydu. Kendi hayatımı, yaşadıklarımı yazdım kitapta. Üniversite hayatımı, aşkı konu edindim. Kitap dolayısıyla yazarlarla da görüşme, konuşma, fikir alışverişinde bulunma imkanım oluyor. Mesela Kalben'e kitabımı yolladım, kendisinden olumlu geri dönüşler aldım. Bunlar beni mutlu ediyor. İlk kitabımla ilgili genellikle güzel geri dönüşler aldım. İkincisinin de ilgiyle okunacağını umut ediyorum" diye konuştu.

Erkan Kök, kitabın sadece internet üzerinden satışının yapıldığını ifade ederek kitabı çıkarmasında kendisine destek veren Gece Kitaplığı yetkililerine de teşekkür etti.

Barış BUDANOĞLU