Etkinlikte bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Murat Küsdül, Medicana Samsun Hastanesi'nin 7. yıl dönümünü kutlayarak, nice yıl dönümlerinde birlikte olma mesajı verdi.

MEDİCANA VE BORSAN'IN GÜCÜ

Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise, "7 yıl önce bu gün Samsun sağlık sektörüne adım atan ve hastalarına merhaba diyen Medicana Samsun Hastanesi, başarıyla geçen 7 yılın ardından yeni hedeflerine ulaşma yolunda ilk günkü arzu ve heyecanı yürekten hissetmektedir. Bu güzel duyguların temelinde elbette Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan, ülkemiz özel sağlık sektöründe lider sağlık gruplarından biri olan Medicana Sağlık Grubu'nun Anadolu'daki hastanelerinden biri olan Samsun Hastanesi'ni kente kazandırmasıyla mümkün olmuştur. Kuruluşunda Karadeniz'in sağlık üssü olmayı kendine hedef olarak belirlemiş olan Medicana Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubu'nun ve Borsan Grup'un gücüyle, bölgede referans hastane olma hedefini de gerçekleştirmiştir" dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Medicana Samsun Hastanesi'nin, kuruluş amaçları ve hedefleri doğrultusunda ilerleyerek 7 yılı geride bıraktığını ifade eden Karşı, "Hastanemiz, Medicana Sağlık Grubu içinde başarı grafiğini her yıl bir önceki yılın ilerisine taşıyarak, gerek grup içinde gerekse sağlık sektöründe referans olma özelliğini korumaktadır. Öncelikle Medicana Sağlık Grubu'nun Karadeniz'de, Samsun'da tüm güvenilirliği ve kurumsallığı ile yer almasını sağlayan Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Bozkurt'a ve yönetim ekibine; bu güzide sağlık yatırımının Samsun'a ve bölgeye kazandırılması konusunda en önemli rolü üstlenen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Ölmez, Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Şenocak'a, Medicana Samsun Hastanesi'nde görev yapan tüm hekimlerimize, idari kadrolarımıza, özverili çalışmalarıyla tüm çalışanlarımıza, bu özellikli hizmeti hasta ve hasta yakınlarımıza, Samsunumuza ve bölgemize sunarken her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm tedarikçilerimize ve hastalarımıza teşekkürü borç bilirim'' diye konuştu.

PASTA KESİLDİ

Konuşmaların ardından Medicana Samsun Hastanesi'ndeki görevlerine yeni başlayacak çalışanlara çiçek verilirken, görevinden ayrılan hekimlere ise plaket verildi. Hastane yönetimi ve çalışanlarının görüşlerini paylaştığı video gösteriminin ardından, 7. yıl pastası kesildi.

Bu arada Haber Radyo, Medicana Samsun Hastanesi'nin 7. Kuruluş yıl dönümünde hastaneden canlı yayınla özel bir programı yaparak kutlamalara ayrı bir hava kattı.
Kutlamalar, düzenlenen kokteylle sona erdi.

Şükrü Berk ASKAR