Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral, Samsun'da fabrika açmalarına ilişkin soruları cevaplandırdı. Saral, Samsun'un önemli bir şehir olduğunu ifade ederek, Samsun'daki bu potansiyeli değerlendirmek istediklerini vurguladı.

SAMSUN'DAKİ GELİŞİMİ GÖRDÜK

Dedelerinin Samsunlu olduğunu belirten Saral, "Geçmişte Samsun'dan çıkan bir sigara markası tüm dünyada insanların cebinde taşıdığı bir şeye dönüşmüş. Cep telefonu herkesin cebinde taşıdığı bir şey. Neden Samsun'dan yine benzer bir şey yapmayalım? Samsun'daki potansiyeli değerlendirmek istiyoruz. Samsun bence Türkiye'nin en önemli 5 şehrinden bir tanesi. Kıymetli bir insan kültürü var, buradaki insan mozaiği dünyada yok. İnsan kaynaklarına önem veren bir şirketiz, Samsun'da bu gelişimin olacağını gördüğümüz için buraya geldik" dedi.

DESTEK VERECEĞİZ

Saral, Samsunspor'a da başarılar dileyerek, "Samsunspor'un stadına 1 kilometre mesafedeyiz. Umarım Samsunspor, bu statta rakiplerine 10 puan fark atarak şampiyon olur. Yeni sezonda Samsunspor'ın biz de destekçisi olacağız" dedi. Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi, Reklam Departmanı Sorumlusu Burak Şensoy da Saral'a Samsunspor plaketi takdim etti.

Şükrü Berk ASKAR