Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 55'te 55 proje sözü içerisinde de yer alan ve kısa süre önce hizmete giren Atakum Belediyesi Aqua Park, Atakumluların yanı sıra, çevre il ve ilçelerden gelen çocuklardan da yoğun ilgi görüyor.

BİZİM İÇİN MUTLULUK

Atakumlu ailelerin çocuklarını güven içerisinde eğlendirebileceği bir tesise ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacı karşılamak için başlattıkları çalışmalarla kısa süre içerisinde Atakum'a bir aqua park kazandırdıklarını ifade eden Başkan Taşçı, 'İlçemizin merkezi bir noktasında, hayata geçirdiğimiz aqua park projemiz, çocukların güven içerisinde yüzüp eğlenebileceği bir tesis. 55'te 55 proje sözümüz içerisinde yer alan bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 15 yaş altı çocukların kullanımına sunduğumuz Aqua Park projemiz, hizmete girmesinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen Atakumlu hemşerilerimizin yoğun ilgisini görüyor' diye konuştu.

PROJELER DEVAM EDECEK

Su kaydırakları ve çeşitli etkinliklerle minikler için cazibe merkezi haline gelen Atakum Belediyesi Aqua Park'a gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Taşçı, 'Güvenlik önlemleri üst düzeyde olan ve hijyen kurallarının öncelik olarak belirlendiği Atakum Aqua Park'ın asıl amacı çocuklarımızın su sporları ile tanışması ve bu sırada gönüllerince eğlenmesidir. Sadece Atakumlu çocuklar değil, çevre ilçelerden de çok sayıda yavrumuz, kısa sürede havuzu cazibe merkezi haline getirdi. Hizmete girmesinin üzerinden henüz 2 aya yakın bir süre geçmesine rağmen, tesisimiz 20 bine yakın çocuğu ağırladı. Ailelerin de bu denli memnuniyet duyması, bizi ayrıca mutlu etti. Atakum İlçesi'nin vizyonunu güçlendirecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu.