Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Samsun 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın açılış töreninde konuştu. Hızır, tarım anlamında Samsun'un önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

ONUR DUYUYORUZ

Fuarın Samsun'da dördüncü kez düzenlemekten büyük onur duyduklarını belirten Hızır, "Tarımın ekonomik bağlamda en önemli girdisi verimli topraklardır. Biz Bafra ve Çarşamba ovalarımızla; tarım noktasında çok şanslı bir ildeyiz. Doğru ve etkin işlemeyle Samsun'u dünyada en önemli tarım kentleri arasına taşıyabilecek potansiyele sahibiz. Bu bağlamda alanında gelişmeleri yakından izleme fırsatı bulacağımız, önemli bilgi paylaşımlarının gerçekleşeceği ve iş bağlantılarının kurulacağı fuarın başarılı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum" diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ TEMENNİSİ

Tarım Fuarı'nın her geçen organizasyonda büyümesinin kendileri adına gurur vesilesi olduğunu dile getiren Hızır, "Bu yıl Oda olarak ikili iş görüşmelerinin organizasyonunu gerçekleştirerek fuarımıza katkı verdik. Bulgaristan ve Ukrayna'dan gelen heyetlerle fuar süresince firmalarımızla iş görüşmesi yapılmasına olanak sağlayacağız. Bu görüşmelerin işbirlikleriyle sonuçlanmasını temenni ediyorum. Verimli bir fuar olması temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şükrü Berk ASKAR