Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Samsun ekiplerinden Ladik Belediyespor, Sungurlu Belediyespor karşısında 3-1 kazanırken, 4. haftayı da kayıpsız geçti.

İkinci haftayı dinlenerek geçen Samsun ekibi böylelikle namağlup ünvanını da sürdürdü. Gruptaki diğer Samsun takımlarından Çarşambaspor, Ünye 1957 Spor ile 1-1 berabere kalırken, galibiyet hasretini sürdürse de, gruptaki ilk puanlarını aldı.

Havza Belediyespor ise evinde Altınordu Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Ligde Ladik 9 puanda, oynadığı 3 maçta da kırmızı kart gören Havza Belediyespor 5 puanda ve Çarşambaspor ise 1 puanda bulunuyor. Bu hafta Ladik ekibi deplasmanda Altınordu Belediyespor'a, Havza ise 1074 Çankırıspor'a konuk olacak. Çarsambaspor ise evinde Safranbolu Belediyespor'u konuk edecek.

HEDEEF ŞAMPİYONLUK...

Lige istedikleri gibi başladıklarını söyleyen Ladik Belediyespor Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Galibiyet serini sürdürdüğümüz için çok mutluyuz. Taraftarlarımızın da desteği ile inşallah şampiyonluk hedefimize ulaşacağız" dedi.

Mustafa CİVELEK