Samsun Terme Belediyesi insan odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam ediyor. Belediye, kentin sadece alt ve üstyapı sorunlarına çözüm üretmekle kalmıyor, ilçenin estetik görünüm kazanması için çalışmalarını sürdürüyor.

CAMİ, OKUL VE SAĞLIK KURUMLARI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye olarak okul, sağlık kurumları ve camilerde yapılan düzenleme çalışmalarının yanı sıra kamu kurumlarında da temizlik ve çevre düzeni çalışmalarına da önem verdiklerini vurguladı. Terme'nin daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik ile ilgili çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü aktaran Başkan Kul, toplu kullanım alanlarının temizlenmesi hususunda ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini kaydetti.

GENİŞ HİZMET YELPAZESİ

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Kul, 'Belediye olarak büyük projelerin yanın da, istek ve talepler doğrultusun da çözümler üretiyoruz. İlçemiz de ihtiyaç duyulan cami ve eğitim yuvalarının yanı sıra kamu binalarında da temizlik ve çevre düzeni çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geniş bir hizmet yelpazesinde yatırımlarımızı gerçekleştiriyor ve alın teri döküyoruz' dedi.