CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkanlar Kundak ve Güleroğlu, yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası açıklamada bulundu.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, 'İki partinin de il yönetimleri yeni sayılır. Daha önce İYİ Parti yönetimi bizleri ziyarete gelmişti. Biz de iade-i ziyaret için buradayız. Güncel siyasi değerlendirmeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günler için Samsun'da neler yapabiliriz, daha iyisini nasıl oluşturabiliriz bunları konuştuk. Hoş bir sohbet oldu. Ortak aday konusunda Türkiye konumunda netleşen bir şey yok. Biz örgütler arasında, tabanda sandıkta genel seçimlerde bir iş birliği içerisindeydik. Benzer şekilde örgütsel iş birliği konusunda konuşuyoruz.' dedi.

DETAYLAR DAHA SONRA

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu ise yaptığı açıklamada, 'CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak ve yönetim kurulu bizlere iade-i ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Samsun'un yerel sorunlarını, güncel siyasi konularla da ilgili kısa bir sohbetimiz olmadı. Detaylandırma işlemini sonraya bıraktık' ifadelerinde bulundu.