Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Danışmanı ve 25. Dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu.

ADAYIMIZ, SIKINTILARI BİLECEK

Edis, Samsun'da MHP'nin en doğru adayla seçime gideceğini belirterek, "MHP, Samsun'u seven, bu şehrin dertleriyle dertlenen, şehrin sıkıntılarını bilen ve çözebilecek kapasitede olan en güçlü aday ile karşınıza çıkacak. Halk, nasıl bir şehirde yaşamak istediğini anlatacak, başkan adayları da bu yönde vaatlerde bulunacak. Basında, birçok ismin adı geçiyor. Partimiz birçok şehirde AK Parti ile ittifak yapacak. Ancak Genel Başkanımız ittifakın kurulmadığı şehirlerde ittifak içi geçişlere çok sıcak bakmıyor" sözlerini kaydetti.

MÜRACAATTA BULUNMADIM

Edis, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için herhangi bir müracaatta bulunmadığını belirterek, "Bana bu konuda gelmiş bir davet yok. Ben de bu konuda bir girişimde bulunmadım. Ancak Genel Başkanımız tarafından görev verilirse, layığıyla yerine getirmek için çaba gösteririm. Partimizin adayları 15 Aralık'tan sonra belli olacak" ifadelerini kullandı.

Şükrü Berk ASKAR