Başkan Osman Genç, Cuma namazı sonrası Saathane bölgesinde bulunan çay ocaklarında vatandaşlarla ve bölge esnafıyla buluştu. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Genç, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Başkan yardımcısı Alican Usta'nın da katıldığı buluşmada vatandaşları dinleyen Başkan genç, mutlu bir şehir için projeler geliştirdiklerini belirterek, hazırladıkları projelerle şehrin ve yaşayanlarının yaşam standardını konforunu artırmayı hedeflediklerini söyledi.

SAMSUN'U GELİŞTİRECEK PROJELER

Vatandaşların, "Yakın Gelecekte Samsun" kitabında yer alan vizyon projeleri çok beğendiklerini söylemesi üzerine Başkan Genç, "Samsunlu hemşehrilerimiz refah seviyesi daha yüksek, çok daha mutlu olacağı bir şehirde yaşamayı hak ediyor. Biz 5 yıllık tecrübemizle 5 yıllık çalışma sonucunda her alanda projeler ürettik. İnşallah bu projeler hayata geçtiğinde Samsun'umuz daha da gelişecek, hemşehrilerimiz çok daha mutlu olacak" dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Vizyon projelerinden birisinin de Saathane ve çevresini yakından ilgilendiren "Asl-ı Samsun" olduğunu ifade eden Başkan Genç, Saathane bölgemiz Selçuklunun ve bu şehrin geçmişinin izlerini taşıyan çok önemli bir bölgemiz. Biz de hazırladığımız projeyle hem bu şehrin tarihi değerlerini ortaya çıkarmayı hem de Saathane'yi bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladık. Asl-ı Samsun projesini hayata geçirdiğimizde Samsun turist çeken bir cazibe merkezi haline gelecektir" diye konuştu.