Tekkeköy'ün farklı mahallelerinde vatandaşların talep ettiği yerleri doğalgazın konforu ile buluşturmaya devam ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve çağın gereksinimlerini halkımız ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle talep edilen yerlere doğalgaz ulaştırabilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz' dedi.

MÜJDEYİ VERDİ

Tekkeköy'ün tüm mahallelerine doğalgaz verilmesi noktasında her türlü çalışmanın yürütüldüğünü söyleyen Başkan Togar, 'SAMGAZ ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve karşılıklı istişarelerle koordineli bir şekilde doğal gaz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kirazlık Mahallemizde yaklaşık 400 hanemiz ile Asarağaç Mahallemizde ise yaklaşık 250 hanemizin doğalgaz alabilmesi çalışma başlattık. Öncelikle doğalgaz hattının geçeceği alanlardaki imar yollarımızı tek tek açtık. Yine 23 Nisan Caddemiz ile Fatih Caddemizin kesiştiği noktayı birbirine bağlayarak Kirazlık ve Asarağaç Mahallemizde doğalgaz başvurusu yapan herkesin evlerine doğalgaz alabilecekleri konuma getirdik' dedi.

SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR

Verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğine dikkat çeken Togar, "Seçim öncesinde verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. Şükürler olsun ki verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Yine doğalgaz sorununu çözmek de bu vaatlerimiz arasındaydı. Bunu da başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir çabadan sonra çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Kirazlık ve Asarağaç mahallelerimizde yol çalışmalarımızın ardından hemen doğalgaz çalışmaları başlıyor. Ana hattın çekilmesinin ardından başvuru yapan herkes evine doğalgaz bağlatabilecek' diye konuştu.