AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor. Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yanı sıra Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Baskan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Ekin ile birlikte Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz'ü ziyaret etti.

PROJELER HAYATA GEÇECEK

Burada açıklamalarda bulunan Mustafa Demir, Samsun'u her alanda daha iyi seviyeye getirmek için birçok konuda projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Adliye binasının fiziki olarak ihtiyaca karşılık veremediğini biliyoruz. Bu konudaki ihtiyaçları gidermek adına ön çalışmalarımız zaten hazır. Samsunlu hemşehrilerimizin teveccühleriyle göreve geldiğim andan itibaren adliye binasının fiziki şartlarındaki ihtiyaçları gidermek için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE ŞANS

Daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın'ı ziyaret eden Mustafa Demir, üniversiteler ile kentinbütünleşerek iş birliği ve uyumunun gelişmesinin önemine vurgu yaptı. Üniversitelerin bir şehrin gelişiminde çok önemli paya sahip olduğunu belirten Demir, "Samsun şehri ve üniversitelerimizin uyumunu daha iyi noktaya nasıl getirebiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bizler bu konuda elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız. Başta rektörlerimiz olmak üzere akademik personele büyük görev düşüyor" diye konuştu. Demir, Samsun için ikinci üniversitenin de şans olduğunu ifade etti. Yavuz, Alver, Gürbüz, Bilgiç ve Aydın ziyaretlerinden dolayı Demir ve Karaduman'a teşekkür ettiler.