Havza Belediyespor yönetimi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti. Renkli görüntülerin yer aldığı ziyaret sonunda yönheticiler Mehmet Karaca ve Suat Bayraktar, Başkan İkiz'e Havza Belediyespor logolu saat hediye etti

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Havza Belediyespor'da yöneticiler Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karaca, Havza Belediyespor'un ilçenin bir değeri olduğunu belirterek, "Tüm mücadelemiz ilçemizin değeri olan takımımıza sahip çıkmak. Bu amaçla bizlere destek olan başta Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz olmak üzere herkese teşekkür ederim"dedi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yöneticilere teşekkür ederek, "Havza Belediyesi olarak kulübümüzün her zaman yanındayız. Havza Belediyespor artık marka haline geldi. İlçe olarak bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz"dedi.