AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Demir, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte Yeşilyurt Group Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt ve Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt'u ziyaret etti.

SAMSUN İÇİN BİR DEĞER

Yeşilyurt Group'un Samsun için bir değer olduğunu ifade eden Demir, "Çok önemli sanayi kuruluşlarımızdan olan Yeşilyurt aile şirketi uzun yıllardır hizmet veriyor. Türkiye'nin en büyük şirketlerinde biri Samsun'da. Yeşilyurt Group ekonomiye önemli katkılar sağlayan kuruluşumuz. Çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Yeşilyurt Ailesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

YEŞİLYURT'TAN ZİYARET

Yeşilyurt Group Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt ise Mustafa Demir'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarı diledi. Ziyarette Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yeşilyurt Group Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Yeşilyurt ve Mustafa Yeşilyurt da yer aldı.