Samsunlu Sanatçılar Derneği'nin düzenlediği konser için Samsun'a gelen Melihat Gülses, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'nın daveti üzerine Haber Medya Grubu'nu da ziyaret etti. Haberaks TV'de, Burcu Düzgün Çoban'ın özel canlı yayın konuğu olan Gülses, 'Bir Türk Müziği sanatçısının Samsun'a geldiğini bilmek ve kameralar vasıtasıyla dinleyenlerine ulaştırmak benim için çok değerli, Adnan beye ve Osman beye gönülden çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz' dedi.

OFİSLERİ GEZDİ

Yurt dışında verdiği konserlerde Türkiye'nin ve Türk Müziği'nin tanıtımına çok önemli katkılarda bulunan, değerli sanatçılarla çalışmalar yapan Melihat Gülses, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'yı makamında ziyaret etti. Haber Gazetesi ve HaberHayat Dergisi'ni inceleyen Gülses, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fikir alışverişinden sonra Gülses, Haber Medya Grubu'nda, Haber Gazetesi, Haber Radyo, HaberHayat Dergisi ve Haberaks TV çalışma ofislerini gezdi. Gülses, Haberaks TV'de Burcu Düzgün Çoban'ın özel canlı yayın konuğu oldu.

BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ

İstikrarla sürdürdüğü meslek hayatında birçok gence rol model olan, sanat müziğini gençlere sevdiren sanatçı Gülses, 'Samsun'a yeniden gelmekten çok mutluyum. Türk müziği aynı kalitesinde, öz kültürümüzün bir parçasıdır. Türk müziğini, her zaman baş tacı yapıp korumak ve gelecek nesillere iletmek zorundayız. Değerini kaybetmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlere ulaşmasında büyük çaba harcıyorum. Türk müziği kayboluyor, dinlenilmiyor denmesine rağmen her gün Türk müziği dernekleri sayısında artış oluyor. Halkın çok büyük bir sevgisi var. Bir Türk müziği sanatçısının Samsun'a geldiğini bilmek ve kameralar vasıtasıyla dinleyenlerine ulaştırmak benim için çok değerli, çok teşekkür ederim. Adnan beye ve Osman beye gönülden çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz' dedi.

BUGÜN VAR YARIN YOK

Albüm çalışmaları ve eserleri hakkında bilgi veren Melihat Gülses 'Albüm çalışmalarım devam ediyor, 2019 hem bana hem tüm insanlığa sağlık bereket getirsin ki arzu ettiğimiz şeylere ulaşalım. İşinizi, aşkla, sevgiyle yaparsanız ve kendinizi buna adarsanız o zaman, 'Çok Aşığınız Var Diyorlar' derler arkanızdan. Bu eser tam 16 yıl önce yaptığım bir eser. Bu eser ile gençlere ulaşabildim. Birçok üniversitede konserler verdim. Samsun'da üniversitede de konser verdim. Popüler müzik bugün var, yarın olmayan bir müzik türü' ifadelerinde bulundu.

KONSER BÜYÜLEDİ

Samsunlu Sanatçılar Derneği'nin davetlisi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde konser veren Gülses, olağanüstü sesi ve geniş repertuvarıyla dinleyicilere muhteşem bir müzik keyfi yaşattı. Konsere Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara da katıldı.