Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD), AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir'i kahvaltıda ağırladı. Kahvaltı programına, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, ASRİAD Başkanı Furkan Okudan ve dernek üyesi iş adamları katıldı.

KATMA DEĞER ÜRETEN PROJELER

31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Mustafa Demir, 'Şehrin ekonomik ve sosyal alanda olması gerektiğinden çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Belediye hizmetlerimiz dijitalleşecek. Vatandaşın belediye değil, belediyenin vatandaşın ayağına hizmet götürdüğü bir anlayışla şehri yöneteceğiz. Şehir merkezinde ulaşım ve trafikle ilgili yaşanılan sıkıntıların farkındayız. Ulaşıma yönelik çözümleri ivedilikle üreteceğiz. Ayrıca, katma değer ve istihdama yönelik sanayici ve iş adamlarıyla yapacağı ortak çalışmalar yürüteceğiz. İş adamlarımızla el ele vererek, hem şehrimize katma değer üretecek yatırımlara teşvik ederek, istihdam yaratacağız' dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ise Mustafa Demir'e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, 2019 yılı içerisinde hayata geçecek Dijital Türkiye Platformu ile ilgili Sanayi Bakanlığıyla yapılacak görüşmelerden bahsetti. Okudan, Samsun'un Dijital Dönüşüm Merkezleri'nin kurulacağı 10 pilot ilden biri arasına girmesi için Demir'den destek çağrısında bulundu.