Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ve Genel Menajer Mustafa Aztopal katıldı.

'HAYIRLI OLSUN'

İmza töreni öncesi konuşan Suat Çakır, 'Sezon başında kurulan scout ekibimiz ile birlikte transfer çalışmaları devam ediyor. Takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz Bünyamin kardeşimiz ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3.5 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine ve Samsunumuza hayırlı olsun' dedi.

'BÜNYEMİZE KATMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ'

Geleceğe yönelik bir transfer yaptıklarını belirten Genel Menajer Mustafa Aztopal, 'Bünyamin kardeşimizle totalde 3.5 yıl olmak üzere bir sözleşme imzalıyoruz. Scout ekibimizin izlediği ve geleceğe yönelik ümitler beslediği bir kardeşimizdir. Avusturya'da akademisini tamamladı. Bünyemize katmaktan mutluluk duyuyoruz' diye konuştu.

Transferler hakkında da bilgi veren Mustafa Aztopal, 'Transferlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Transferlerle ilgili içimize sinen ve şartlarımıza uygun olacak olan nokta transferleri gerçekleştirebiliriz' şeklinde konuştu.

'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK VE SÜPER LİG'

Yılport Samsunspor'a geldiği için heyecanlı olduğunu ifade eden Bünyamin Cesur Karataş ise, 'Transferimin gerçekleşmesinde başta başkanımız İsmail Uyanık'a, yönetim kuruluna, transfer komitesine, hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu seneki şampiyonluk hedefimize ulaşırız ve önümüzdeki sene de Süper Lige çıkarız. Herkesin yeni yılını kutlarım ve yeni yılda da şampiyonluklar dilerim. Burada forma rekabeti olacak. Takımımızda birbirinden kaliteli oyuncular var. Hak eden mutlaka sahada olacaktır. Buna hocamız karar verecek' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bünyamin Cesur Karataş, kendini Yılport Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.