Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Ayvacık'ta düzenlenen sabah kahvaltısında Samsun'a 5 yıl içerisinde yapacakları projeleri anlattı.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK

Samsun'u birlikte yöneteceğiz' diyen Demir, 'Bu şehirde oturan herkesin bu şehir için hayalleri var ve biz bu hayalleri hep birlikte yapacağız. Herkes elini taşın altına koyacak. Fikrini bizimle paylaşacak. Samsun için iyi olacak her projeyi hayata geçirmek için çabalayacağız. Ama bunu hep birlikte yapacağız' diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Kendilerine verilen sorumluluğun farkında olduklarının altını çizen Demir, '3 dönem milletvekilliği, 5 yıl komisyon başkanlığı ve 2,5 yıl bakanlık yapmış biri olarak bize verilen bu sorumluluğun farkındayız. Gece gündüz demeden çalışcağız. Büyükşehir ve ilçelerimizin imkanlarını birleştirerek en acil olan işlerden başlayarak çalışmalarımıza yön vereceğiz' ifadelerini kullandı.

MARKA DEĞERİ YÜKSEK BİR AYVACIK

Marka değeri yüksek bir Ayvacık planladıklarına vurgu yapan Demir, 'Milletvekilliğim döneminde Ayvacık'ı turizm alanı ilan ettirmiştik. Şimdi turizm planlarını yaparken, 50 yılını planlamalıyız. Bina yaptıktan sonra yol yapan değil, yolu yapılmış yere inşaat yapılan bir belediyeciliği Samsun'a ve ilçelerine kazandıracağız' diye konuştu.