Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta başında olduğu gibi bu haftanın da ilk mesai gününde Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Haftalık İstişare Toplantısı'nda biraraya geldi. 2018'in son mesai gününde gerçekleştirilen toplantıda yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Genç, "Geniş bir vizyonla hayata geçirdiğimiz projelerle sadece Canik'in değil, Samsun'un da gelişimine katkıda bulunduk. Canik Belediyesi bir markadır ve her alanda uyguladığımız projelerle iz bırakan bir belediyedir" dedi.

SOSYAL DÖNÜŞÜM

Dünyayla birlikte büyük bir dönüşüm yaşayan Türkiye'nin hedeflerine uygun olarak şehri dönüştürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Genç, "Şehircilik, bir milletin kültür ve medeniyet çıtasını göstermesi açısından en önemli kriterdir. Dolayısıyla şehirler medeniyetin aynasıdır. Şehirleri kalkındıracak olan ise yerel yönetimlerdir. Uyguladığımız projelerle yalnızca binaların değiştiği fiziksel bir dönüşümü değil, aynı zamanda ilçemizde sosyal dönüşümü de sağladık" diye konuştu.

SAĞLIK VE HUZUR DİLEDİ

Canik'in adını dünyanın pek çok yerinde duyurduklarını ifade eden Başkan Genç, "Dünyanın pek çok yerinde eserler ortaya koyarak Samsun'u dünyaya açan bir belediyeyiz. Suriye'de, Bangladeş'te, Somali'de, Çad'da, Azerbaycan'da, Kudüs'te Canik Belediyesi'ni ve eserlerini görürsünüz. Ben ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yılda tüm hemşehrilerimize, aziz Türk milletine ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum" şeklinde konuştu.