Samsun İl Müftülüğü tarafından Yemen'e destek olmak amacıyla 4-7 Ocak tarihleri arasında açık kalacak olan "Yemen'e Umut Olalım" kermesi açıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan kermesin açılışısına, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YEMEN'E GİDECEK

Açılış öncesi konuşan İl Müftüsü Veysel Çakı "Rabbim bu millete ensar olma gibi güzel bir görev yüklemiştir. Buradan elde edilecek bütün imkanlar Yemen'e gidecek" dedi.

SAMSUN DESTEK OLACAK

Kermesi hazırlayan kurumlara teşekkür eden Vali Osman Kaymak ise, "Yemen'de kardeşlerimiz zor durumdalar. Türkiye'de bu anlamda ciddi bir kampanya başlatıldı. İnşallah Samsunlular geri kalmayacaklar. Burası bir hayır çarşısı. Lütfen, sesimizi duyan herkesi buraya davet ediyoruz. Umarım Samsunlular bu kampanya ile ciddi bir şekilde Yemen'e destek olacaklar. Kermesimiz hayırlı olsun" dedi.

Zerrin SOMUNCU