Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017-2018 sezonda Türkiye'nin 'En Başarılı Amatör Spor Kulübü' seçilen Atakum Belediyespor sporcuları ve aileleriyle biraraya geldi. Başkan Taşçı, "Sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz" dedi

SEVGİ SELİ VARDI

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı 2017-2018 sezonda Türkiye'nin 'en başarılı amatör spor kulübü' seçilen Atakum Belediyespor sporcuları ve aileleriyle buluştu.

Atakum Belediyespor Stadı'nda yüzlerce sporcu ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Taşçı'ya adeta sevgi seli yaşandı. Sporcular ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Taşçı, başarıda emeği geçen başta Kulüp Başkanı Mehmet Aydın'a, yönetim Kurulu üyelerine, sporculara ve velilere teşekkür etti.

SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Minik sporcuların mutluluğuna ortak olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceğini söyledi. Başkan Taşçı, "2017-2018 sezonunda Türkiye en başarılı kulübü seçilme başarısı gösteren kulübümüzü tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibimize, antrenörlerimize, velilerimize ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Atakum Belediyesi olarak, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Mustafa CİVELEK