Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Osman Genç "Değerlerini özümseyen ve milli ve ahlaki değerleri geleceğe taşıyacak bir gençlik hedefliyoruz" dedi

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsmail Hakkı Kasapoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde başarı dilediği Kasapoğlu'nun bilgi ve tecrübesiyle Samsun'da önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Genç, Canik Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, esnaflar ile sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Samsun'un dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

KİTAP HEDİYE ETTİ

Samsun'un, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Amacımız tabi ki yaşadığımız şehri daha ileriye taşımak. Sayın Kasapoğlu, bilgi ve tecrübesiyle özellikle gençlerimizle ilgili çok önemli çalışmalara imza atacaktır. Biz her zaman gençlerimizle ilgili çalışmalara, projelere açığız" diye konuştu.
Başkan Osman Genç, Kasapoğlu'na Canik Belediyesi olarak çıkardıkları 'Geçmişten Günümüze Samsunspor' kitabını hediye etti. Kasapoğlu da, ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.