TFF 2. Lig'in 19. haftasında Yılport Samsunspor, sahasında Gümüşhanespor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ve Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDEYDİ

Galip geldikleri için futbolcularını tebrik eden Taner Taşkın, 'Uzun zamandan beri bu kadar iyi oynayan bir takımımız yoktu. Bugün çocuklar maçın birinci dakikasından 90'ıncı dakikasına kadar oyunu domine ettiler. Birçok pozisyon bulduk. Sanki maç 2-1 zorla kazanılmış gibi olsa da oyun üstünlüğü yüzde 70-80'i bizim lehimizeydi. Maalesef gol atmakta pek muvaffak olamadık ama birçok pozisyon ürettik. Ben çocukların aldıkları galibiyetten ve göstermiş oldukları mücadeleden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum' dedi.

YUKARILARI ZORLAMAK İSTİYORUZ

Alt sıralardan kopup üst sıraları zorlamak istediklerini ifade eden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan da, 'Çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Bir an önce toparlanıp, aşağılardan kurtulmamız lazım. Yukarıları zorlamak istiyoruz. Aşağıdan puansal olarak kopmamız lazım. Çünkü en ufak bir sıkıntı yaşamamız lazım. Bunun için de burayı unutup, bir an önce önümüzdeki haftaki maçı düşünmemiz lazım' diye konuştu.