Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Saadet Partisi'ne iktidar tarafından ittifak iftiraları atıldığını belirterek, "Saadet Partisi yerel seçimlere ittifaklarla değil, tek başına giriyor. Türkiye'nin her yerinde tereddütsüz aday çıkartıyor ve oy pusulasında yeri ise 1. sıra" ifadelerini kullandı.

SİYASETİ KİRLETTİLER

İftira, yalan, ötekileştirme, düşman etme ile iktidarın siyaseti kirlettiğini öne süren Temel Armutçu, "Sayenizde kimsenin siyasilere de, siyasetle bu işlerin düzeleceğine de, Müslümanlara da güveni kalmadı. Millete de, memlekete de, kendinize de yazık ettiniz. 'Diklenmek değil ama 'Dik Durmak' nasıl olur, görmek isteyen varsa, sizlerin her daim kendi bekanız için hakaret ve iftira ettiğiniz bu çatıya baksın. Çünkü bu çatının altında, bütün haksızlıklara, imkansızlıklara, engellemelere rağmen duruşundan taviz vermeyen, cebindeki son kuruş parayı komşusuyla paylaşanlar var. 50 yıllık mazisi gayet tertemiz olan Millİ Görüş hareketine 'şunlarla birlikteler' hakareti yapanlar, kendi mazilerine baktıklarında kimlerle beraber olduklarını daha iyi göreceklerdir' diye konuştu.

ALLAH ISLAH ETSİN

"Pazarlara, marketlere girilmiyor. İnsanımızın cebi yanıyor. Ekonomik buhran gittikçe artıyor" diyen Armutçu, "İktidar ise anlatacağı bir hikaye kalmayınca 'Beka sorunu' var diyerek milli değerleri, 'Ruz-i mahşer' diyerek de dini değerleri kullanıyor. Kendi bekalarını devletin bekası gibi görenler ancak iftira atarlar. Biz yine de onlara diyoruz ki, Allah sizi ıslah etsin. Saadet Partisi yerel seçimlere ittifaklarla değil, tek başına giriyor. Türkiye'nin her yerinde tereddütsüz aday çıkartıyor ve oy pusulasında yeri ise 1. sırada' sözlerini kaydetti.