Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gönül sohbetlerine devam ediyor. Togar son olarak Gökçe ve Hamzalı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu ve 2014-2019 yılları arasında ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi

HAYALLERİMİZGERÇEK OLDU

Yeni projelerin uygulama aşamasında olduğuna dikkat çeken Başkan Togar, 'Tekkeköy halkı istedi, hayal etti ve birlikte gerçekleştirdik. 31 Mart yerel seçimlerinin ardında ilçemizi birlikte yönettiğimiz halkımız, yetkiyi tekrar bizlere verdiğinde bugün olduğu gibi bugünden sonra da birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde ilçemizde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bunlardan en önemlisi ilçemize bir fakülte ve öğrenci yurdu kazandırmaktı. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samsun aday tanıtım toplantısında müjdeyi verdi. Ardından Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, bizleri ziyaret ederek ilçemize 16 bölümden oluşacak bir fakülte kurulması için gerekli çalışmaların başlatılması noktasında startı verdi. Böylelikle ilçemizin asırlık hayali olan devlet hastanesinin ardından bir diğer fakülte ve öğrenci yurdu hayali için de somut adımlar atılmış oldu' şeklinde konuştu.

HİZMET YAĞMURU DEVAM EDECEK

İlçedeki değişim, gelişim ve büyümenin hız kesmeden devam edeceğine değinen Başkan Togar, 'Tekkeköy yıllarca iktidarla buluşamamış. 2014 yılında iktidarla buluşmasının ardından, dev yatırımlar ilçemize gelmiş. Birçok proje ve devlet yatırımı iktidar gücü ile yerele yansıdı. İlçemizi el birliği ile omuz omuza bu günlere taşıdık, taşımaya da devam edeceğiz. Tabi daha yapacak çok işimiz var. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece hayallerimiz, projelerimiz ardı sıra gerçekleşecek' ifadelerini kullandı.