İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun'da İYİ Parti'ye bırakılan ve hala adayları açıklamayan Bafra, Canik ve Terme ilçeleri adayları ve belediye meclis üyesi listeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti'ye bırakılan Terme ilçesinde aday çıkarmayacaklarını belirten Yaşar, 'CHP ile beraber Saadet Partisi'nin adayı Ali Yüksel'i destekleyeceğiz. Kendisinin orada kazanma ihtimali yüksek, biz de Terme'de Saadet Partisi'ni destekleyeceğiz' dedi.

CANİK VE BAFRA'DA SON DURUM

Canik ve Bafra belediye başkan adayları hakkında açıklamada bulunan Yaşar, 'Canik'te, Atıf Yiğit Bey çalışmalara başladı. Atıf bey resmi olarak başvurusunu yaptı. Önümüzdeki günlerde resmi olarak onu atarız. Bafra adayıyla ilgili ise önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak, çalışmalarımız sürüyor' şeklinde konuştu.

TEK VEYA AYNI LİSTE

Belediye meclis üyesi adayları listesi için görüşmelerin sürdüğünü belirten Yaşar, 'İlçe başkanlarımız belediye meclis listeleri için görüşmelerini sürdürüyor. Belli olanlarda iş birliğimiz olacak. Tek liste veya aynı liste olacak. Çalışmalarımız devam ediyor, daha sonuçlanan bir şey yok' diye konuştu.

Erdinç YILDIZ