Samsun Süper Amatör Ligi 18. haftasında Atakum Belediyespor, Atakentspor'u konuk etti. Atakum Belediyespor Stadı'nda oynanan Atakum derbisi niteliğindeki maçı Turuncu-Mavililer farklı skorla kazandı. Maça fırtına gibi başlayan Atakum Belediyespor ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. İkinci devreye skor avantajıyla başlayan Turuncu-Mavililer Atakum derbisinde Atakentspor'u 6-0'lık farklı skorla mağlup ederek 50 puanla liderliğini sürdürdü. Atakum Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri ise Engin Can Koşar(3), Mustafa Bekir Meral, Sinan Ayar ve Can Göksüzoğlu kaydetti.

TEŞEKKÜR PANKARTI

Atakum derbisi niteliğindeki maça Atakentspor, 'Her şey için teşekkürler İshak Başkan' pankartıyla çıktı. Futbol severler tarafından yoğun ilgi gören maçı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ve çok sayıda taraftar izledi.

ŞAHİN'DE İZLEDİ... Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'de Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte karşılaşmayı yakından takip etti.