Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hasan Togar, 31 Mart seçimlerine yönelik yürüttüğü seçim kampanyasına devam ediyor. Büyüklü ve Sanayi Mahallesi'nde yaptığı ziyaretlere, Samsunspor'un efsane golcüsü Tanju Çolak da katıldı. Togar'a ayrıca AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Bahadır, AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Aysel Damat, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Anıl da eşlik etti.

YUMRUK GİBİ OLDUK

Tekkeköy'ün taşına, toprağına ve her bir sokağına aşık olduğunu ifade eden Başkan Togar, 'Tekkeköy özellikle son beş yıl içerisinde hükümetimizin de desteğiyle kabuğunu kırmıştır. Olması gereken yere doğru istikametini belirlemiştir. Biz artık bu güzel ilçe ve halkının önlenemez yükselişi için bir araya gelmiş ve adeta bir yumruk gibi olmuş durumdayız. Hiç kimse, Tekkeköylü kardeşimin geleceğini kendi geleceğinden önce göremez. Bana soruyorlar Tekkeköy'ün en büyük özelliği ya da zenginliği nedir diye. Tek bir cevap veriyorum. Tekkeköy'ün en büyük zenginliği yüreği mert, alnı terli Tekkeköy halkıdır. Biz bu uzun yola beraber çıktık, beraber yürüdük. Ne başardıysak beraber başardık' diye konuştu.

TEKKEKÖY HALKI CESURDUR

Türkiye için Samsun ne ise, Samsun için de Tekkeköy'ün o olduğunun altını çizen Togar, 'Biz birlikte çok işler başardık. Olmaz denilen projeleri hayata geçirdik. Bütün bunları şan olsun diye değil, Tekkeköy için, Tekkeköy halkı için yaptık. Bu ilçe şehrimizin geleceğidir. Yarınlar Tekkeköy'ündür. Size layık olmak için ne gecem oldu ne de gündüzüm. Hiçbir engel beni korkutamadı. Çünkü sizin gücünüzü o sarsılmaz iradenizi hep yüreğimde hissettim. O yüzden nasıl ki birçok oyunu bozdunuz, 31 Mart'ta üzerimizde oynanan oyunları bozma zamanıdır. Tekkeköy halkı yüreklidir, cesurdur, hiç kimsenin karşısında eğilmez, işte bu yüzdendir ki mizacına uygun olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olmuş, neferi olmuştur' şeklinde konuştu.

SÖZÜNÜN ERİ

Coşkulu kalabalığa seslenen Tanju Çolak ise, 'Ben de bir memur çocuğuyum. Tarlalar da çalıştım, çapa salladım. Bugün buraya geldim çünkü, adam gibi, kocaman yüreği olan, sözünün eri ve belki de hepsinden önemlisi Tekkeköy ve Tekkeköy halkına böylesi aşık başka birini görmedim. Rabbim birlik ve beraberliğinizi korusun' ifadelerini kullandı.