Gün içinde sivil toplum kuruluşlarına ve esnafa ziyaretler düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, akabinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşuyor. Bir gün içinde 3 ev ziyareti yaparak vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinleyen Başkan Tok, vatandaşlara ilçeye kazandırdıkları projeler hakkında bilgi verdi. Kadifekale Mahallesi'nde Kurt ailesi, Unkapanı Mahallesi'nde Umar ve Gün aileleri, Kalkanca Mahallesi'nde Sayal Ailesi'nin misafiri olan Başkan Tok, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

Başkan Erdoğan Tok, 'Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 'Bizlere soruyorlar, yorulmuyor musunuz diye: Aşk ile çalışan yorulmaz diyoruz' anlayışını ilke edinerek gönül ile çalışacağız, aşk ile çalışacağız. Gönül belediyeciliği ile yine ilk hedefimiz vatandaşımızın gönlünde edindiğimiz yeri koruyarak birlikteliğimizi daha da güçlendirmek olacak. Bunun örneğini de hanelerine misafir olduğumuz kıymetli ev sahiplerimizde görüyoruz. İlkadım olarak güzel bir gönül birlikteliği bağı kurmuşuz ve büyük bir İlkadım ailesi olmuşuz. Tabi ki büyük İlkadım ailesini oluşturmak için, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren toplumun her kesimine nasıl seslenebiliriz düşüncesiyle hareket ederek, yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Aradan geçen 5 yıla yakın bir sürede birçok eseri ilçemize kazandırdık. Bu hizmetlerimizi ilçemize kazandırırken sürekli vatandaşlarımızla istişare ederek, gönül belediyeciliği anlayışı içinde olduk. Bu nedenle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönül belediyeciliği ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Başkan Tok'un ev ziyaretlerine, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım Belediyesi Cumhur İttifakı MHP Meclis Üyesi Adayı Mustafa Umar, Cumhur İttifakı AK Parti Meclis Üyesi Adayı Murat Gürbüz de eşlik etti.