AK Parti Canik Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

CANİK İÇİN HİZMET ZAMANI

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 'Bu muhteşem kalabalık, bu sevgi bizi daha da heyecanlandırıyor. Hizmet için çıktığımız bu yolda Canikli hemşehrilerimize söz verdik. Mustafa Demir'le birlik olacağız. Artık Canik için hizmet vakti! İnşallah 31 Mart'tan sonra çizmeleri giyip hizmete başlıyoruz' diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI CANİK'TE REKOR KIRACAK

Miting havasına dönen açılışta, Canik'te Cumhur İttifakı'nın tabana kadar indiğini belirten Sandıkçı, 'Bu seçim sadece belediye seçimi değil. Devletini, milletini düşünen her hizmetkarın, kirli oyunları bozacağı seçimdir. Cumhur İttifakı olarak bu seçimde Canik'te rekor kıracağız. İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet edeceğiz' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK DESTEĞİ CANİK'E VERECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ise, 'Seçim programları kapsamında Canik'te birçok program yaptık. Hemşehrilerimize de ilçeye hizmet için sözler verdik. Sayın Sandıkçı'yla birlikte 2 yıl içinde Canik'in değişimini hep birlikte göreceğiz' diye konuştu. Konumu bakımından Samsun'un en güzel yerinin Canik olduğunu belirten Demir, 'Millet Bahçesi'nin yapılması ve Gülsan Sanayi Sitesi'nin yeni yerine taşınmasıyla Canik'in önü açılacak. 2 yıl içinde altyapı ve yol sorunları da çözüldüğünde, Canik'in yükselişini hep birlikte izleyeceğiz' şeklinde konuştu.
Hep birlikte SKM açılışını gerçekleştikten sonra, açılışa katılan vatandaşlarla fotoğraf çektiren Sandıkçı, vatandaşlarla teşekkür etti.