Bugün yepyeni bir olay ATV ekranlarında Müge Anlı'nın radarına girdi. Semira Arslan'ın babannesi torununun eve gidişini gördüğünü fakat evden çıkışını görmediğini ifade ediyor. 22 Şubat 2019'da da Semira Arslan'nın amcasının evinin yakınlarındaki bir su kuyusunda kadın cesedi bulundu. Semire'nın annesi Adile Arslan'ın kızının nikahsız yaşadığı kişiyle 14 yaşında evlendirildiğini itiraf etti!

SEMİRE ARSLAN'DAN SON DAKİKA HABERİ GELDİ! GENÇ KADINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Semira Arslan'ın babannesi torununun eve gidişini gördüğünü fakat evden çıkışını görmediğini ifade ediyor. 22 Şubat 2019'da da Semira'nın amcasının evinin yakınlarındaki bir su kuyusunda kadın cesedi bulundu. Semira Arslan'ın nikahsız yaşadığı birinden 5 aylık bir bebeği var, Semira'nın kardeşi Ayşegül Arslan da ablasının çocuk sahibi olduğu adamın ablasının kaybolmasından sonra ortadan kaybolduğunu ifade etti. Bir diğer ilginç durum ise Ayşegül Arslan; ablasının çocuğunun babası ile hep birlikte aynı evde yaşadıklarını ifade etti.

Bu arada Semira Arslan'ın başka bir adamla telefondan konuşup mesajlaştığı ortaya çıktı. Ayşegül Arslan, ablası Semire'nin beraber işe gittiği birisiyle telefonda sıkça görüştüğünü amcalarının o kişiyle konuştuğu ve o kişinin "Evet, Semire'yi seviyorum, konuşuyorum." dediğini ifade etti.

Semira Arslan, amcasının evine giderken kaybolup yine o evin yakınlarındaki su kuyusunda bulunmuştu. Müge Anlı'nın ekibi Hatay'a giderek amca Abdülrezzak Arslan ile konuştu.

Abdürrezzak Arslan; cesedin kendi evine yakın yerde bulunduğu için kendisinden şüphelenildiğini söylüyor.

Semira Arslan'ın evinin yakınlarında öldürülüp su kuyusuna atılması ve o bölgede sadece kendi akrabalarının yaşaması Semira'nın akrabaları veya tanıdıkları tarafından öldürülme ihtimalini güçlendiriyor.

Bir detay daha ortaya çıktı;

Yengesinin evine dantel görmek için giden Semira'nın yengesi aynı zamanda teyzesi...

Müge Anlı ekibi bu olayı da aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.