Millet İttifakı İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, seçim çalışmalarına İlkadım ilçesinde Adalet ve Unkapanı mahallelerinde devam etti. Vatandaşlarla buluşan ve toplantılara katılan Tekin, projelerini anlattı ve önemli mesajlar verdi. Tekin'in çalışmalarına CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş da katıldı.

SAMSUN'U YÜZYILIN ŞEHRİ YAPACAĞIM

Proje ve icraat zamanı olduğunu belirten Hayati Tekin, "Ben gariban bir köy çocuğuyum. Tırnaklarımla birçok mevkilere sizlerin sayesinde geldim. Tekkeköy'de 15 yıl belediye başkanlığı, 3 yıl milletvekilliği yaptım. Geçmişteki başarılarım sizlerin sayesinde. Samsun'u Allah'ın izniyle otoparksız, üst üste binmiş şehir olmaktan kurtarıp, güney yönüne doğru büyüterek doğu- batı çevre yollarıyla gelecek yüzyılın şehri yapacağım. Allah vergisi dağlarıyla, derin ovaları ve deniziyle bu harika coğrafyada, akıl nimetini kullanmayan geçmiş yöneticiler yüzünden Samsun geri kaldı" diye konuştu.

ŞEHRİN ÇEVRESİNİ DOLAŞACAK

Allah'ın verdiği akıl nimetini kullanacaklarını ifade eden Hayati Tekin, 'Atakum'da hafif raylı sistemi yer altına alarak 90 milyon avroyu çöpe atıp, 120 milyon daha harcama gafleti yerine farklı bir çalışma yapacağız. Hafif raylı sistemi; Irmak Caddesi'nden Duruşehir'in üzerinden, Adalet Mahallesi'nin etrafından ve şehri çevreleyen bir güzergahla, Eğitim Araştırma Hastanesi'nin önünde Otogar'a kadar ulaşacak bir şekilde en kısa zamanda hizmete sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun" şekliden konuştu.