AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce Samsunlunun katıldığı mitingle ilgili görüşlerini paylaştı. Karaaslan, alanı dolduran ve destek veren herkese teşekkür etti.

SAMSUN SÖZÜNÜ SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Samsun'da büyük coşku ve rekor katılımla karşıladıklarını ifade eden Karaaslan, 'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan şehrimize son 2 ay içerisinde 2. defa gelerek, Samsun'a verdiği önemi ve değeri göstermiş oldu. Samsunlu hemşehrilerimiz de günün erken saatlerinde miting alanına gelmeye başlayıp gün boyu güçlü desteğini sürdürdü. AK Parti hükümetleri olarak eğitimden sosyal hizmetlere, gençlik ve spordan tarımsal desteklere, sağlıktan ulaştırma ve altyapı hizmetlerine, bilimsel ve teknolojik altyapının güçlendirilmesine kadar her alanda şehrimize 17 yılda toplam 29 katrilyon yatırım yaptık. Cumhurbaşkanımız'ın yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan icraatlar ile pek çok müjdeyi içeren açıklamaları, içinde bulunduğumuz yılın Samsun'un şahlanış yılı olması hususundaki inancımızı daha da perçinliyor' diye konuştu.

YİNE ÖNCÜLÜK EDECEK

19 Mayıs 1919'da Samsun'dan, yakılan Milli Mücadele meşalesinin tüm Anadolu'yu aydınlattığını anımsatan Karaaslan, 'Samsun tıpkı 1 asır önce olduğu gibi bugün de iradesine, bağımsızlığına sahip çıkıyor. Beka mücadelesi verdiğimiz bu dönemde, 31 Mart seçimleriyle Samsun 100 yıl önce olduğu gibi Türkiye'ye yine öncülük edecek. Samsun 31 Mart günü tercihini bir kez daha demokrasiden, istikrardan, büyük ve güçlü Türkiye'den yana kullanacak, işi ehline, liyakatli kadrolara teslim edecektir' dedi. Mitinge katılan vatandaşlara teşekkür eden Karaaslan, 'Samsun'dan tarihi mesajlar verdiğimiz mitingimize katılımlarıyla, milletin sevgilisi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na destek veren tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.