Salıpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Gürsoy, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden aday olmayacak muhtarlar için bir veda programı düzenledi.

Programa Salıpazarı Kaymakamı Ali Osman Bulat, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay,İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma, Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, mahalle muhtarları ve adaylar katıldı.

İRADEYE SAYGI DUYULMALI

Seçimlerde halkın teveccühüne ve iradesine her zaman saygı duymak zorunda olduklarını kaydeden Akgül, "Çalıştığımız dönemlerde mutlaka bizimde eksikliklerimiz olmuştur, muhtarlarımızın taleplerinin tamamını yapamamış olabiliriz. Ama sizler de farkındasınız ve biliyorsunuz ki bazı şeyler imkanlar dahilinde ancak mümkün olabilmektedir. İstekler ve talepler hiç bitmez. Çünkü ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin hayat standartları çok yükseldi. İlçemizde beton yollar, asfalt yollar son dönemde ivme kazandı. Tabii ki halkımız hizmetlerin en iyisine layık. Biz de elimizden geldiği kadar halkımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. İnşallah bu yeni dönemde seçilecek arkadaşlarla beraber halkımız da bize son kez yetki verirse Salıpazarı için, hizmetlerin ve yatırımların devamı için, önümüzdeki 5 yıl hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz için var gücümüzle çalışıp alnımızın akıyla bu görevimizi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

MUHTARLARI HEP ÖNEMSEDİK

Yeni dönemde daha verimli ve daha sistematik bir çalışma takvimi oluşturacaklarını ifade eden Akgül, "Alt belediye, üst belediye ayrımı olmaksızın tüm mahallelerde, ara yollarımızda ve ilçemizin ulaşım sorununu kalıcı çözümler üreterek tarihe gömmek istiyoruz. Biz bugüne kadar muhtarlarımızı hep önemsedik. Muhtarlarımızı bir kardeş, bazen bir ağabey, bazen de bir arkadaş gibi gördük. Hiçbir muhtarımıza tepeden bakmadık. Hiç kimseye ayrımcılık yapmadık. Çünkü muhtarlarımız bizim mahalledeki elimiz, ayağımız, kolumuz, gözümüz her şeyimiz. Orda bir sorun olduğunda gecenin bir yarısında arayacağımız ilk kişi siz muhtarlarımızsınız" dedi.