İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Yavuz Selim Mahallesi'nde büyük bir coşku ile karşılandı. Tekin, Yavuz Selim Mahallesi'nde davul, zurna ve meşalelerle karşılandı. Mahalle sakinleri, Tekin'e sıkıntılarını anlattı.

TARAFTAR İÇİN OTOBÜS MÜJDESİ

Hayati Tekin, 'İşinizin yüzde 80'i Büyükşehir olarak ben de. Allah izin verirse daha iyi yaşam koşullarımız olacak. 72 bin kişiye iş sahası açacağım, mahallede birçok işsiz genç var, bunu biliyorum. Kuracağımız sanayii bölgeleri ile 72 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Ayrıca Samsunsporumuz için de deplasmana gidecek olan seyircilere belediyemizden otobüs tahsis edileceğiz. Bunu buradan müjdeliyor ve taahhüt ediyorum' şeklinde konuştu.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

Hayati Tekin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü ile Yeni Zelanda'da iki farklı camide saldırıya uğrayıp şehit düşenler adına Büyük Cami'nde Mevlid-i Şerif okuttu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dualar okundu. Düzenlenen programa İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP ve İYİ Parti il başkanları, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Cemaatin kalabalık olmasına değinen Büyük Camii İmamı, duayı bilerek uzattığını ve yatsı namazını hep birlikte kılmak istediğini söyledi. Program sonrasında Tekin, mevlit programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti.