AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Canik, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. Canik Başalan Mahallesi'nde açık hava toplantısına katılan Milletvekili Köktaş, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde de esnaf ziyareti yaptı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gönül sohbetleri çerçevesinde ev ziyareti de yapan Köktaş, Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.

BEKA SEÇİMİ

Cumhur İttifakı olarak Samsun'da rekor kıracaklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bunun için çok çalışıyoruz, birlik, beraberlik, dayanışma içerisindeyiz. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) gönül vermiş kardeşlerimizle tam pres sahadayız. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için ehemmiyetini herkese anlatıyoruz. 31 Mart'ın sadece bir belediye değil beka seçimi olduğunu, 2023 hedeflerimize ulaşmamız için kritik önemde olduğunu hemşehrilerimize izah ediyoruz' diye konuştu.

EKONOMİYE KATKI

Milletvekili Köktaş, 'Yasa değişiklikleri ile değişik meslek gruplarına sağladığımız desteklerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Bunun yanında girişimcilerimiz için destek paketlerimiz hazır. Bunları arttırmaya devam edeceğiz. Bütün ihtiyacımız olan yatırımlarımızı bitirdik ya da bitirmeye çalışıyoruz. Şimdi yeni dönemdeki yol haritamız şu: Yerel belediyelerle birlikte merkezi hükümetimiz 2 konu üzerinde yoğunlaştı. Bir tanesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat. İkincisi ise şehir merkezinin yaşanabilir olması için yerinde dönüşümü bir başka deyişle kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. İnsanlarımızın, çocuklarını sokağa çıkarttığında onların toprakla ve çimenle buluşmasını, güvenli bir şekilde enerjilerini atması için yaşanabilir şehir modelini bütün Türkiye'de hakim kılmayı amaçlıyoruz' ifadelerini kullandı.