Yaşardoğu ve Fevziçakmak mahallelerinin sokaklarını gezerek karanfil dağıtan İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, vatandaşlarla sohbet etti. İlçedeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili konuşan Başkan Tok, doğalgazın artık İlkadım için sorun olmayacağını dile getirdi.

HER PROJEMİZ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Başkan Tok, '255 milyon liralık yatırımlarla, İlkadım ilçemize kazandırdığımız mega projelerimiz Türkiye'de diğer şehirlerimize örnek gösteriliyor. Gönül belediyeciliği anlayışıyla 5 yılda İlkadım'ın her köşesine hizmet götürdük. Projelerimizi hayata geçirmeden önce vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirliyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Böylece hizmetlerimiz toplumun her kesimine hitap edecek şekilde hayata geçirilmiş oluyor. Yaşardoğu Mahallemizde, 5 km asfalt, bin m2 parke, bin 750m2 fırçalı beton, hizmetleri yaptık. Mevcut parklarımızı yenileyerek, çocuklarımız için modern oyun guruplarının ve spor aletlerinin olduğu parklar haline dönüştürdük. Bununla birlikte Fevziçakmak Mahallemizde 6 km asfalt, 2 bin m2 parke, bin 300 m2 beton kaldırım, 10 bin m2 fırçalı beton ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca Fevziçakmak Mahallemizde de mevcut parklarımızı yenileyerek, modern çağın gerektirdiği parklar haline dönüştürdük. Yapmış olduğumuz çalışmaların neticesini mahallelerimize girdiğimizde vatandaşlarımızın sevgisiyle ve coşkusuyla karşılanıyoruz. İnanın bu sevgi ve coşku her şeye değiyor' şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

SAMGAZ ile yapılan görüşmeler neticesinde doğalgaz olmayan mevcut yola imar uygulamasının yapıldığını söyleyen Tok, 'Büyükşehir Belediyesi ve SAMGAZ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde doğalgaz olmayan Çarşamba, Bileyci, Şair Süleyman Nafız, Koca Ragıp Paşa, Gazi Umar Paşa, Nurdan Sokak'ta oturan vatandaşlarımız doğalgaza kavuşacak. SAMGAZ ekipleri etütlerini yaptı. Sokakların kroki ölçülendirmeleri işlendi. Doğalgazı olmayan mevcut bu 5 sokaktaki yollara imar uygulaması yapıldı. Belirlenen program dahilinde Belediyemiz ve SAMGAZ ekipleri koordineli şekilde çalışmalarına başladı. Doğalgaz hizmeti sağlamak için kanunlar çerçevesinde imar revizyon çalışmalarımızı ve çözüm araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Tek bir hane doğalgazsız kalmayacak şekilde tüm çalışmalarımızı yapacağız. Doğalgaz İlkadım da problem olmayacak. Vatandaşımızın daha iyi hizmet almasına olanak sağlayan bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' diye konuştu.