İmza gününde Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla buluşan Aytaç Sulu, Okan Dernek ve Cenk Kaplan, yaptıkları açıklamalarla taraftarları heyecanlandırdı. Aytaç, Cenk ve Okan, "Aklımızda sadece şampiyonluk var. Bu takım şampiyon olacak" dedi

BİZE GÜVENİN

İlkadım ilçesi 56'lar mevkiindeki Samsunspor Store'da düzenlenen imza günü etkinliğine katılan Yılport Samsunsporlu oyuncular Aytaç Sulu, Okan Dernek ve Cenk Kaplan, taraftarlarla buluştu. Çok sayıda Kırmızı-Beyazlı taraftarın yer aldığı imza gününde oyuncular bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek imza dağıttı. Taraftarları heyecanlandıran açıklamalar yapan Aytaç, Okan ve Cenk, "Kişiler burada çok önemli değil. Herkes görev verildiği taktirde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır"dediler.

ANLATILMAZ YAŞANIR

Oyuncular ayrıca, "Bizde bu takım için elimizden geleni yapıyoruz. Aklımızda fikrimizde sadece şampiyonluk var. Kalan 7 haftada tüm maçlarımızı kazanıp bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, onlar maçlarda bize ateşleyici güç oluyor" dedi. Bayrampaşa maçının kahramanı olan ve taraftarların ayrıca ilgi gösterdiği Okan Dernek'te, "O an anlatılmaz yaşanır derler ya işte Bayrampaşa maçında attığım gol öyle bişeydi"diye konuştu.

Salim YILDIZ