AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarına Atakum ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. İlçelerde esnaf ziyareti yaparak, hemşehrileri ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, düzenlenen açık hava toplantılarında ise vatandaşlara seslendi.

MİLLETİMİZ GÖRÜYOR

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin açıklamalarını hatırlatan Milletvekili Köktaş, "Ne diyor Temelli, 'Ankara'da Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki HDP'nin oylarıyla seçilmiştir.' Bu iki partiden kimse çıkıp demiyor ki bizim HDP'nin oylarına ihtiyacımız yok. Milletimiz bu kirli ittifakları çok iyi görüyor inşallah 31 Mart'ta sandıkta cevabını verecek" dedi.

HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ

Türkiye'nin önünde 31 Mart imtihanı olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti'yi aziz milletimiz kurdu, tabelasını milletimiz astı, bugünlere milletimizle birlikte geldik. 17 senedir büyük ve güçlü Türkiye yolunda bizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve onun hizmet kadrolarını hiç yalnız bırakmadınız. Bizler de milletimizin desteğiyle Samsun'da önemli çalışmalara imza attık. Hayal dahi edilemeyen pek çok projeyi, pek çok yatırımı gerçeğe dönüştürdük. Laf değil, iş yaptık. Oynanan oyunlara, darbe girişimlerine, muhalefetin engellemeleri karşısında yılmadık, yıkılmadık, milletimize ve ülkemize hizmet aşkımızdan bir an olsun taviz vermedik. 79 senede yapılanlardan kat be kat fazlasını sadece 17 yılda hayata geçirdik. Yasakları kaldırdık, Türkiye'yi demokraside, milli irade hakimiyetinde bir üst lige çıkarttık. Ekonomide ülkemize tarihin en büyük kalkınma hamlesini yaşattık' şeklinde konuştu.

SON VİRAJ

Köktaş, 'Şimdi önümüzde dönmemiz gereken son bir viraj daha var. Ülkemizin 2023 hedefleri yolunda, aşmamız gereken son bir viraj. Bunu bugüne kadar olduğu gibi hep beraber güç birliği yaparak bu süreci de başarıyla atlamamız gerekiyor. Ülkemiz, istikbalimiz, daha güzel, daha güçlü, daha istikrarlı Türkiye için siz değerli hemşehrilerimizin bir kez daha desteğini bekliyoruz. 31 Mart seçimlerinin milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını, Samsun ile tüm Türkiye için barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.