İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, 31 Mart yerel seçimler için gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını Bafra ve Çarşamba ilçelerinde sürdürdü. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Tekin, gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek iki ilçede de hedeflerinin yüksek olduğunu söyledi.

TARIM DEĞERLENECEK

Çarşamba ve perşembe günleri ilçelerde halk buluşmaları gerçekleştireceğini kaydeden Tekin, ilçelerde yaşayan ve şehir merkezine minibüs vasıtasıyla gelen vatandaşların yaşadığı mağduriyeti çözeceklerini de müjdeledi. Tekin, "Tüm ilçe minibüslerinin Samsun şehir merkezinde yeraltı terminaline girmesi için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Böylece ilçelerimizden gelen vatandaşlarımız da mağdur olmadan yolculuklarını yapabilecekler. Bölgemiz Çarşamba ve Bafra olmak üzere iki önemli ovaya sahip. Burada yetiştirilecek ürünlere katma değer sağlamak ve bu ürünleri değerlendirmek için de projeler geliştirdik. Ürünlerimizi değerlendirmek için dondurulmuş gıda ürün tesisleri kuracağız. Samsunumuzun önemli tarım ürünlerinden olan fındığı da sahipsiz bırakmayacağız. Fındık üreticimize hizmet edecek lisanslı depo kurmak için ciddi çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

EN UZAĞA GİTTİK

Tekin, seçim çalışmaları boyunca gittikleri her ilçede önemli destek gördüklerini ve bu destekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Yalnızca İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy gibi merkez ilçelerimizde değil, en uzak mahallelerimize kadar gittik ve vatandaşımızın isteklerini dinledik. Gördük ki, merkez ilçeler dışındaki ilçelerde de seçmen kitlemize ulaştık ve önemli bir etki oluşturduk. Samsun'un bütün ilçelerini kucaklıyoruz. Çarşamba ve Bafra'da en yüksek oyu alacağımızı biliyoruz. Bafralı ve Çarşambalı vatandaşlarımıza güveniyoruz" diye konuştu.