Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın belediye personeli için düzenlediği veda yemeğine katılarak işçi ve memurlarla buluştu.

GÖNÜL KIRMAYA DEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ

Programda İshak Taşçı, bazı personele teşekkür belgesi ve plaket takdim etti. Programda konuşan Zihni Şahin ise, "Her zaman dediğimiz gibi gönül kırmaya değil, gönül yapmaya geliyoruz. Personelimizin içi rahat olsun, çalışanın her zaman yanında olduk, Atakum'da da öyle olacak" diye konuştu.

BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE YOLA DEVAM

Başkan Zihni Şahin, ayrıca şunları söyledi: "Atakum'a yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize gönülden teşekkür ediyorum. İshak başkanın bundan sonra daha güzel görevlere geleceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ağabey-kardeşlik bağımızı devam ediyor. Seçildiğimde burada dayanışma içinde yolumuza devam edeceğiz. Benim anlayışımda insanları ötekileştirme yok. Seçildiğimizde burada inşallah Atakum Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz."