Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki Halk İskelesi'ne elektrikli sandalye ile giderek intihar eden engelli genç 31 yaşındaki Murat Ünlü'yü kurtarmak için denize atlayan bir internet sitesinde editör olarak çalışan ikizi Yunus Ünlü hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Yunus Ünlü için, İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törende, anne Nezahat, baba Mahmut ile abla Ayşegül sinir krizleri geçirdi. Yakınları ve sevenleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ünlü ailesinin dramı yürekleri dağladı. İkizi için ölüme atlayan Yunus Ünlü'nün cenazesi, evinin önünde helallik alındıktan sonra Yenidoğan Camii'ne getirildi. Burada Cuma sonrası kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'ndan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan, kurtarılan ikizi Murat Ünlü'nün ise hastanede cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Yunus Ünlü'nün cenaze törenine yakınlarının yanı sıra, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Samsun 19 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, CHP Canik İlçe Başkanı Yakup Konuş, gazeteciler ve sevenleri katıldı.

Bayram OK

Bayram OK

Samsun Atakum İskelesi'nde can pazarı! İkizleri ölüm ayırdı