TÜYAP'ta düzenlenen Samsun 5. İnşaat Fuarı'nda gösterişli bir stant açan Zeygold Yapı Teknolojileri, son teknoloji kamera sistemleri, proje tasarım işleri, yangın sistemleri, elektrik, elektronik, alarm, güvenlik ve hemşire çağrı sistemleri gibi hizmetleriyle ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

YERLİ YAZILIM YERLİ ÜRETİM

Yazılımları ve üretimleri tamamen Samsun'da ve yerli olarak yapılmakta olan GEG Teknolojileri ürünleriyle çalıştıklarını ifade eden Zeygold Teknolojileri işletme ortaklarından Zafer Karalı, 'Ortaklarım Emre Karalı ve Yunus Karalı ile birlikte önemli işlere imza atıyoruz. Yerli üretime verdiğimiz önem ve değerden dolayı Samsun'da üretilen ve teknoloji alanında dünya devleriyle yarışan GEG Teknolojileri firmasıyla çalışıyoruz. Yetkili bayisi olduğumuz GEG Teknolojileri ürünleri gece 14.4 km, gündüz ise 20 km'ye kadar net çekim yapabilen kamera sistemleri, termal kameralar, gece hiçbir ışık olmadan karanlıkta renkli görüntü alabilen kameralar ve hemşire çağrı sistemleri gibi birbirinden özel ve son teknoloji ürünler üretmektedir. Şu an da yapımı devam etmekte olan Samsun Fakülte Hastanesi 3. servisinin de hemşire çağrı sistemlerini biz yapıyoruz. Ürünlerimizin son teknoloji ve Samsun'da pek olmayan ürünler, bu nedenle fuarda da yoğun ilgi görüyoruz' şeklinde konuştu.

SAMSUN'DAN DÜNYAYA AÇILIYORUZ

Yazılımların ve üretimlerin yerli olduğunu ve bu anlamda dünya devleriyle yarıştıklarını belirten GEG Teknolojileri Bölgeler Müdürü Murat Tiraki, 'Sektörümüzde Türkiye'de bulunun firmalar içerisinde gerçek anlamda ithalat ve ihracat ağı kurmayı başaran ender firmalardan biriyiz. Yaptığımız proje bazlı çalışmalar, hem psikolojik hem yaş, boy, cinsiyet tespiti yapabilen, full color gece renkli görüntü alabilen ürünlerimiz gibi son teknoloji ürünlerimiz ile Samsun DSİ, Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Yıldız Sarayı, GATA, Azerbaycan Kara Kuvvetleri gibi kritik noktalara kamera ve güvenlik sistemleri kurulumları yaptık. Bunun yanı sıra Almanya, Fransa, Belçika, Dubai, Somali, Azerbaycan, Gürcistan gibi ülkelere de ihracat yapmaktayız. Samsun'dan dünyaya açılıyoruz'' diye konuştu.