Mahalli İdareler Seçimini kazanarak Terme Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç, coşkulu bir törenle göreve başladı. Mazbatasını alarak Şenol Kul'dan görevi devralan Başkan Kılıç, Terme'de hizmette artık yeni bir dönemin başladığını ve hizmetlerin ara vermeden devam edeceğini aktardı.

TERME İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Terme'de demokratik bir seçim süreci yaşandığını ve halk iradesinin sandığa yansıdığı dile getiren Başkan Kılıç, 'Şenol Kul Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah Şenol Başkanımdan aldığımız bayrağı daha üst noktalara taşıyacağız. Artık birlik vakti, beraberlik vakti, biz 73 bin kardeşimizin hepsini kucaklamaya talibiz. Kimseyi ötekileştirmeden, bize oy versin vermesin siyasi fikri ne olursa olsun bizim için tek ortak sevda var o da Terme. Terme için çalışacağız. Ekibimizle beraber bunun sözünü veriyoruz. Rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin' diye konuştu.

TERME'Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Yenilikçi belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet üreteceklerini ifade eden Başkan Ali Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: 'Şeffaf belediyecilik ile hesap verebilir ve denetlenebilir olacağız. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Katılımcı bir demokrasi anlayış göstereceğiz. STK'lara, sendikalara ve vatandaşın ne dediğine kulak vereceğiz. Birlikte yöneteceğiz. Tasarruf önceliğimiz olacak. Kaynakları akıllı kullanacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı bize emanet. Yüce yaradan şunu söylüyor: 'Her şeyle gel affı mümkün, ama karşıma yetim hakkı yiyerek gelme.' Bu bizim öncelikli şiarımız olacak.'