Polis Haftası yurdun dört bir yanında kutlanırken Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde bulunan Şehit Türkan Türkmen Tekin Sıbyan Okulu farkındalık oluşturacak bir etkinliğe imza attı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın da katıldığı etkinlikte çocuklar Polis Haftası'nın önemini anlatan şiirler okurken, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle pasta kesildi.

EN BÜYÜK GÜVENCE

Etkinlikte konuşan Başkan Sandıkçı, çocukların polisleri daha iyi anlamaları ve daha iyi vatandaş olmanın önemini kavramaları açısından bu tür etkinliklerin önemine işaret etti. Sandıkçı, "Türk Polis Teşkilatımız ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir. Ülkemizin ve toplumun güvenliği başta olmak üzere gece gündüz demeden önemli vazifeler üstlenen polis memurlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Canik Devriye Ekip Komiseri Mehmet Berk de, farkındalık oluşturan etkinliği düzenlemelerinden dolayı hem Başkan İbrahim Sandıkçı hem de Şehit Türkan Türkmen Tekin Sıbyan Okulu yetkililerine teşekkür etti. Başkan Sandıkçı'nın çocukların sevgi gösterileriyle karşılandığı etkinliğe ayrıca Canik İlçe Müftüsü Ali Çebi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Özkan, öğretmenler ve veliler de katıldı.