Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şube üyelerinden oluşan bir grup Samsun Adliyesi çalışanı, Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalışanlar, çiçek veya çikolata almak yerine Atatürkçü Düşünce Derneği'ne yaptıkları eğitim bursunun makbuzunu takdim etti. Deveci, "Örnek bir iş" dedi.

DOSTANE ZİYARET

Başkan Deveci'yi ziyaret eden adliye çalışanları, "Bizler yıllarca aynı mahkeme salonlarında, aynı kalemlerde birlikte çalıştık. Dürüst, ilkeli, çalışkan bir avukat olmasının yanı sıra, iyi bir insan olan Başkan Cemil Deveci'nin, Atakum'a büyük katkılar sunacağı inancını taşıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sayın Başkanı ziyaretimiz siyasi bir destek değil, yıllarca aynı ortamı solumuş, aynı iş kolunda çalışmış insanlar olarak, dostluğumuzun gereği yapılmış bir nezaket ziyaretidir" dediler.

MAKBUZU MİNİK KUZEY'İN ELİNDEN ALDI

Ayrıca, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin ziyaretlerde çiçek istemediğini açıklaması üzerine, Samsun Adliyesi çalışanları, aralarında topladıkları parayı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi'ne bağış yaparak, ADD tarafından ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere verilen eğitim bursuna da katkı sunmuş oldu. Başkan Deveci'ye yapılan bağışın makbuzunu ise Samsun Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Miraç Öztürk'ün 6 yaşındaki oğlu Kuzey Öztürk takdim etti. Başkan Deveci, "Bu güzel jestiniz ve eğitim bağışınız için çok teşekkür ederim. Bu çok anlamlı bir davranış. Herkese örnek gösterilebilecek bir şey. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.