Canik Belediyesi Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Sandıkçı'nın son konukları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş oldu.

EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sandıkçı, "Makamlar sadece halkımıza hizmet etmek için bir araçtır. Biz meclis üyelerimiz ile birlikte halkımızın bize verdiği emanete en uygun şekilde sahip çıkacağız. Şehirlerimizin gelişiminde yerel yönetimler önemli bir işlevi yerine getiriyor. Canik ve Samsun'a en güzel hizmetleri sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Canik'i 21. yüzyıla yakışacak bir şehir haline getireceğimize inancımız tam. Canik'imizi bu dönem inşallah yıldızı daha çok parlayan bir cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

KARAASLAN BAŞARI DİLEDİ

Canik'in, Samsun'un önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Karaaslan da, "Canik Belediye Başkanı olarak seçilen başkanımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki kendisi Canik'te AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde uygulayacak ve bu güzel ilçemizin marka değerini artırmak için her türlü çalışmayı yapacak. Yeni görevi başkanımıza hayırlı olsun, kendisine ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

DESTEK VERECEĞİZ

Başkan Sandıkçı'nın Canik'te güzel işler yapacağına inandığını ifade eden Milletvekili Köktaş ise, "31 Mart yerel seçimlerin ardından göreve seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diliyoruz. Başkanlarımız, her zaman olduğu gibi mutluluğunda, üzüntüsünde, kederinde halkın yanında olan yönetim anlayışını daha ön plana çıkararak hizmetlerine devam etmenin gayreti içinde olacaktır. Desteklerimize her zaman olduğu gibi devam edeceğiz" diye konuştu.