AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyeleri ile Kavak'a giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı'yı ziyaret etti.

HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Ziyarette konuşan Başkan Sarıcaoğlu, geçmiş beş yılda ak belediyecilik anlayışı ile ilçede gönüllere dokunduklarını söyledi. Elde edilen başarının müşterek bir çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, 'Beş yıl halkımızla iç içe olduk. Gönüllere dokunduk. Seçim çalışmalarımızda da teşkilatımızla da el ele verdik ' dedi. AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ise Kavak'ta elde edilen başarıdan dolayı Başkan Sarıcaoğlu'nu ve parti teşkilatını kutladığını ifade ederek, 'Bu başarıda katkısı olan herkesi tebrik ediyorum' diye konuştu.

DAYANIŞMA RUHU VAR

Kavak'ta güç birliği içinde yapılan seçim çalışması ile güzel bir başarı elde edildiğini belirten Karaaslan, bunun için de Başkan Sarıcaoğlu'nu ve AK Parti İlçe Teşkilatını kutladığını dile getirerek şöyle konuştu: 'Kavak'ta güzel bir çalışma yürütüldü ve farkla seçim alındı. İşte biz bu birliktelik ile sorunlarımızı aşıyoruz. Onun için güçlü bir teşkilatız. Sorunlarımız olduğunda genel merkezimiz arkamızda. Başkanımız Sarıcaoğlu ile çok güzel hizmetlere kavuşacak. Kavak aklına koyduğunu yapmak için irade ortaya koyan ve bunu takip eden bir azme sahip. Bizler de bu ilçenin hakkını vermek zorundayız. Bundan sonra önümüzde seçim yok. Önümüzdeki 4,5 yıl halkımızın bizden olan beklentilerini yerine getirme dönemi. Doğalgazın da ilçeye gelmesi hem istihdamı hem de mevcut yatırımları daha da artıracak.'